MŰKÖDÉSI ELV

MŰKÖDÉSI ELV
A vírusok, baktériumok, penész, spórák, gombák stb. rohamosan növekedhetnek a nedves és sötét HVAC rendszerekben, és a légkondicionáló rendszereken keresztül elterjedhetnek az egész épületben, fertőzővé téve az Önök beltéri környezetét. A légcsatornába szerelt UV csírátlanító készülékeink, „repülés közben” inaktiválják a betegségeket okozó mikroorganizmusokat. A facility managereknek erősen mérlegelniük kellene ennek a technológiának az épületekbe történő beépítését.

Az UVK kompakt készülékünk robbantott ábrája:


A készülékhez telepítési útmutatót biztosítunk. Egy kép a készülék beillesztéséről:

Tulajdonság:
A lámpákat a légárammal párhuzamosan szerelve, hosszabb érintkezési időt (tartózkodási időt) tudunk biztosítani a mikroorganizmusok és az UV-C fény között:

A mikroorganizmusok elpusztításához általában 10–100 Ws/m² sugárzási dózisra van szükség, miközben az egyes organizmusok sugárzási érzékenysége nagyon eltérő. A D10 dózis érték 7 Ws/m² -től (Escherichia coli) akár 1000 Ws/m² (gomba) tartományig terjedhet. D10 értéknek nevezzük azt az UV-dózist, amely egy bizonyos kezdeti csíraszámot 90% -kal csökkent. Az UVC-sugárzás hatása a koronavírusokra ismert. A D10 dózis érték ezen vírusokra körülbelül 40 Ws/m².
Menu

Küldjön üzenetet!

Üzenetét elküldtük!
Kollégánk hamarosan jelentkezok Önnél.

A II. hullámban felelősen, közösen
– TUDJUK A MEGOLDÁST ! -Fertőtlenítő szolgáltatás!
Érdekel


;