MŰKÖDÉSI ELV

MŰKÖDÉSI ELV
A kórokozó baktériumokkal, vírusokkal szennyezett felületek érintése számtalan fertőzéses betegség forrása. Elvileg minden olyan felület, amelyet egy fertőzött személy megérintett vagy amelyre rátüsszentett, vírusokat terjeszthet.
Ennek a kockázatnak a minimalizálása kulcsfontosságú, mivel a kutatások azt mutatják, hogy például a COVID-19 vírus néhány órán át vagy akár több napig is élhet a felületeken a hőmérséklettől, a felület típusától és a környezet páratartalmától függően.
UVC kézi hordozható készülékünk kiváló eszköz bármilyen felület fertőtlenítéséhez. A 254 nm hullámhosszú UV-besugárzás elpusztítja vagy inaktiválja a mikroorganizmusokat, károsítva azok DNS-ét vagy RNS-ét.
Az IUVA (International Ultraviolet Associaton) ajánlása szerint a felületfertőtlenítő UV kézi készülékekkel legalább 40 mJ/cm² dózist el kell érni a vírusok inaktiválásához. Tehát ha a célfelület besugárzása 10mW/cm², akkor ezt a dózist 4 másodperces expozíciós idővel érjük el.
            UVC Dózis (mWsec/cm²) = Sugárzási Intenzitás (mW/cm²) x Idő (sec)
Az alábbiak szerint adjuk meg az Önök számára az UVC sugárzási intenzitást az UVC 150 típusú eszközünk aljától számított meghatározott távolságokra:

A mikroorganizmusok legjobb inaktiválási hatásfoka 40–60% relatív páratartalom, és 21–24 ° C környezeti hőmérsékleti tartomány mellett történik.
A készülék robbantott ábrája:

Specifikáció:
Névleges feszültség: 230V/50Hz
UV-C germicid fénycső (254nm): 35W, hosszúság 225 mm
A fénycső élettartama: 8.000 üzemóra
Polirozott aluminium reflektor növeli az UVC sugárzás intenzitását
UV sugárzási intenzitás az alábbi távolságokra
5 cm: 11,70 mW/cm², 10 cm: 5,72 mW/cm², 15 cm: 3,27mW/cm², 20 cm: 1,92 mW/cm
3m integrált betáp kábel, 230V
Használat:
A készüléket tápkábelen keresztül csak földelt 230 V (50Hz) védőérintkezős csatlakozó aljzathoz  szabad csatlakoztatni. A készülékkel együtt szállított biztonsági szemüveg felvételét követően, kapcsolja be a készüléket. Lassan és határozottan mozgassa a készüléket olyan magasságban a fertőtlenítendő felület felett, hogy a sugárzási intenzitás és expozíciós idő szorzata kiadja az Ön által elérni kívánt UV dózis nagyságát. A fertőtlenítés befejezése után kapcsolja ki az eszközt és tartsa biztonságos helyen.
Biztonság: VIGYÁZAT! Az UVC sugárzás káros a szemre és a bőrre!
A kezelőnek a minden egyes R-FILTER készülékhez szállított védőszemüveget fel kell vennie, mikor a készüléket használja.
A kezelőnek gondoskodnia kell arról, hogy az eszköz használata közben a teljes bőrfelülete le legyen takarva.
Menu

Küldjön üzenetet!

Üzenetét elküldtük!
Kollégánk hamarosan jelentkezok Önnél.

A II. hullámban felelősen, közösen
– TUDJUK A MEGOLDÁST ! -Fertőtlenítő szolgáltatás!
Érdekel


;